Colecția de Crăciun 2020

Crăciunul ne aduce mai aproape, chiar dacă în acest an el va fi puțin diferit față de anii precedenți. Ți-am pregătit zece produse create special pentru a celebra sărbătorile de iarnă. Aici vei găsi colecția din acest an cu decorațiuni de sezon pentru casă și buchete de flori pentru a fi oferite în dar, toate realizate cu pasiune și dragoste de către echipa Zece Buchete. De Crăciun, alege să trimiți un gând bun familiei sau prietenilor alături de un buchet de flori, de o coroniță, sau de un brăduț deosebit.

Coronițe și brăduți de Crăciun

Anul acesta am selecționat patru produse speciale, construite în întregime în atelierul nostru. Cele trei coronițe pentru ușă și brăduțul de Crăciun vor aduce spiritul sărbătorilor în orice casă. Oferă celor dragi în dar o decorațiune sustenabilă, făcută să reziste un timp îndelungat, lucrată cu atenție și pasiune pentru frumos. Și desigur, nu uita de mesajul frumos de sărbători, ca o poveste, pe care vrei să-l transmiți.

Coronita de Crăciun cu conuri, globuri și fundițe

Coroniță de Crăciun cu conuri, globuri și fundițe

349.00 lei

Alege o coroniță elegantă, versatilă, numai bună pentru a fi agățată de ușa de la intrare sau chiar așezată pe masa de Crăciun cu o lumânare în mijloc. Aceasta a fost gândită și realizată în întregime de către echipa noastră din materiale naturale și poate fi folosită mai mulți ani fără să-și piardă din farmec. Greutatea și dimensiunea ei o fac potrivită pentru a fi oferită în dar oricărei persoane dragi.


Brăduț decorativ de Crăciun cu globuri aurii, roșii și negre

Brăduț decorativ de Crăciun împodobit cu globuri

599.00 lei

Un brăduț decorativ de Crăciun care impresionează prin densitatea elementelor decorative, dar și prin jocul de texturi sau culori. Poate fi piesa centrală a unei mese festive sau al unui colț de cameră bine iluminat. Asocierea fantastică a conurilor naturale de pin și zadă cu varietatea de globuri aurii lucrate manual, negre și roșii îl fac să iasă în evidență într-un mod discret, dar distins.

Acest brăduț este construit în întregime în atelierul nostru din materiale naturale. Este un cadou senzațional, dar și sustenabil. El poate fi folosit cu succes mulți ani dacă este depozitat cu grijă.


Coroniță de Crăciun cu licheni, globuri și scorțișoară

Coroniță de Crăciun cu licheni, globuri și scorțișoară

249.00 lei

Parcă sărbătorile de iarnă nu sunt complete fără acel miros puternic de scorțișoară care nu poate fi ignorat atunci când în casă se gătesc bunătăți pentru masa festivă. Îți propunem o coroniță de dimensiuni medii, foarte ușoară, construită pe un suport din material vegetal, cu licheni naturali uscați în timp, batoane de scorțișoară, globuri de diferite mărimi și culori și fundițe roșii.


Coroniță de Crăciun cu globuri, bumbac și pene

Coroniță de Crăciun cu globuri, bumbac și pene

549.00 lei

Îți prezentăm cea mai mare coroniță de Crăciun din colecție. Suportul este 100% gândit și executat în atelierul nostru, din materiale naturale. Am așezat cu generozitate multe, multe globuri în culori pastelate, cupe de bumbac și pene pe toată suprafața ei. În ciuda dimensiunilor și a gradului de încărcare, această coroniță veselă, este surprinzător de ușoară.


Buchete de flori pentru sărbătorile de iarnă

Îți punem la dispoziție șase buchete de flori create special pentru sărbătorile de iarnă, perfecte pentru a fi oferite în dar oricărei persoane dragă ție! Toate buchetele marca Zece Buchete conțin numai flori de cea mai bună calitate, iar cele din colecția de Crăciun sunt însoțite de accesorii decorative specifice sărbătorilor de iarnă. Comandă un buchet de flori online și noi îl vom livra gratuit, oriunde în București sau Ilfov.

Buchet de flori cu globuri și trandafiri de Crăciun

Buchet de Crăciun cu globuri lucrate manual

239.00 lei

Buchet de flori cu trandafiri roșii, minirosa roșii, fire de scabiosa și globuri de dimensiuni medii, lucrate manual în atelierul nostru. Este un cadou accesibil, spectaculos, deloc discret, cu specific de sărbătoare, potrivit pentru a fi oferit iubitei sau soției pentru a-i arăta dragostea pe care i-o porți.


Buchet de Crăciun cu hortensie albă și globuri lucrate manual

Buchet de flori „Steaua de la Răsărit”

339.00 lei

Îți propunem un buchet încărcat de flori și înțeles, decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă. Buchetul „Steaua de la Răsărit” este compus dintr-o hortensie albă, trandafiri albi și roșii, frezii albe, hypericum roșu, lisianthus alb, greentrick și globuri handmade. Nu e nevoie să cauți stele pe cerul înghețat ca să simți spiritul Crăciunului, le poți trimite direct celor dragi, învăluite și livrate în petale delicate.


Buchet de flori cu trandafiri, hypericum, garoafe și conuri

Buchet de flori „Culorile Crăciunului”

229.00 lei

Pasional și aprins, ca focul din inima ta, buchetul „Culorile Crăciunului” îți permite să lași în urmă clasicul buchet de trandafiri roșii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Este compus din trandafiri roșii, hypericum roșu, garoafe roșii sau vișinii și un amestec de conuri naturale de pin și molid. Comandă florile online și oferă-i persoanei dragi din viața ta un cadou aparte.


Buchet cu flori albe și globuri de Crăciun

Buchet alb de Crăciun

249.00 lei

Sărbătorile de iarnă nu au același farmec fără un strat consistent de zăpadă însoțită de temperaturi negative pe măsură. E straniu cât de plăcută este senzația aceea de milioane de înțepături minuscule pe care o simțim în obraji atunci când ajungem acasă, unde este cald și plăcut. Buchetul alb de Crăciun este la fel, oferă un contrast aprins, însă necesar pentru ca florile albe din compoziția acestuia să fie apreciate: cupe de orhidee cymbidium, trandafiri și lisianthus.


Buchet de iarnă cu flori pastelate, licheni și conuri

Buchet de flori „Iarnă blândă”

209.00 lei

Acest buchet de flori cu conuri de pin, molid și licheni naturali este un cadou potrivit pentru a fi oferit mamei, rudelor sau unor prieteni dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Culorile pastelate și lipsa contrastelor puternice îl fac mesagerul ideal pentru a trimite gânduri pozitive, încărcate de bunătate și căldură sufletească.


Buchet de iarnă cu trandafiri, minirosa și conuri

Buchet de iarnă pastel

199.00 lei

Dacă vrei să oferi un buchet de flori cu ocazia Crăciunului și nu știi ce flori îi plac, îți garantăm că vei merge la sigur cu buchetul de iarnă pastel. Acesta conține trandafiri albi, piersicii, minirosa roz și conuri așezate ca niște comori prețioase printre firele de flori în culori delicate.

Mesajul echipei Zece Buchete de sărbători

Dacă anul 2020 ar fi o floare, sigur ar fi un trandafir plin de spini. Traversăm o perioadă dificilă pentru toată lumea, însă excepțional de grea pentru cei din spitale și prima linie și destul de supărătoare pentru noi cei care am ales să ne vedem părinții sau bunicii mai rar și mai cu grijă. Totuși, există o lumină la capătul acestui drum, iar ea este aprinsă de familie și prieteni. De cei cărora le pasă și pentru care noi înșine am face orice, doar să trecem cu bine de această perioadă. Împreună.

Noi credem că în fiecare persoană se găsește o genă a generozității care se exprimă foarte vizibil în jurul solstițiului de iarnă. Ea există din vremuri străvechi și ne leagă de trecutul nostru distant, când doar focul, căldura sufletească și apropierea semenilor îi separau pe strămoșii noștri de frigul necruțător al iernii. Nu e o mare diferență între noi, cei din secolul XXI, care ne uităm visători înspre ferestre, din confortul caselor noastre încălzite în așteptarea fulgilor mari de zăpadă și oamenii care trăiau cu milenii în urmă la baza Pirineilor. Nostalgia de azi este aceeași nostalgie de ieri. S-au schimbat tradițiile de atâtea epoci așternute peste noi ca niște pături prăfuite, dar trăirile pe care le simțim alături de cei dragi sigur au rămas aceleași. Crăciunul este o poartă spre trecut, o ancoră a prezentului și o pagină în așteptarea unor noi povești în viitorul fiecăruia.

Echipa Zece Buchete vă urează vouă, celor care ne-au onorat cu o vizită, să aveți parte de sărbători liniștite alături de cei dragi!