Despre noi

Ne plac poveștile frumos spuse, așa cum ne plac și florile. Să oferi un buchet de flori unei persoane dragi ție, fie că ea se numește mamă, iubită, soție sau colegă înseamnă să-i dăruiești o parte din tine în acele momente în care simți că are nevoie de un mic sprijin distant, însă atât de personal și încărcat de emoție tăcută.

Știm că istoria fiecăruia e unică. De aceea ne străduim să îți oferim buchete de flori și aranjamente florale aparte, care ajung la destinație ca un colet sentimental, întotdeauna înmânat cu zâmbetul pe buze.

Vedem florile ca mijloace de expresie, nu ca niște simple plante cu tulpina secerată. Pentru noi, orice buchet început este ca o pânză goală în așteptarea tușelor colorate de pensulă. Culorile sunt pigmenți, iar formele, texturi. Mărimea, volum. Misiunea noastră este să combinăm poezia și pictura cu arta decorațiunii florale.

Povestea noastră începe în anul 2018, când ne-am hotărât să oferim un nou tip de serviciu. Ne place să credem că avem acel je ne sais quoi care să ne dea strălucire. Atenția la detalii, abordarea personală, calitatea întregului proces, de la prezentare la creație, de la felul în care comunicăm la modul în care livrăm ne recomandă pentru a-i face ziua ceva mai luminoasă persoanei iubite.

Suntem echipa de bază, nucleul din spatele conceptului zecebuchete.ro. Luana și Emil. Între noi există o experiență de peste 7 ani în domeniul floral, cu specializări complementare. Ea este emoția din spatele buchetelor, iar el, rațiunea întregului proces. Ne reconciliem diferențele structurale prin formarea unui întreg. E ceea ce ne dă încredere și speranță că ne vom ajuta clienții să-și înnobileze relațiile și propriile istorii.

Cu drag, echipa zecebuchete.ro,