Modalități de plată

Poți plăti produsele comandate la Zece Buchete prin 2 metode:

1. Online, cu cardul

Plătești în condiții de maximă siguranță cu cardul de debit sau credit prin intermediul LibraPay. Este cea mai simplă și comodă modalitate de a plăti produsele comandate pe site-ul nostru. Confirmarea plății se face aproape imediat, iar comanda poate intra în stadiul de procesare în cel mai scurt timp. S.C. ZECEBUCHETE S.R.L. nu procesează și nu stochează nici o informație despre cardul tău, procesarea datelor fiind efectuată exclusiv de către LibraPay.

Acceptăm toate cardurile sub siglele VISA (VISA Classic, VISA Electron), MASTERCARD și MAESTRO. Pentru finalizarea cu succes a tranzacției, este posibil ca banca emitentă să ceară și altă metodă de autentificare pe lângă codul 3D Secure trimis prin SMS. În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât lei, tranzacția se efectuează în lei, la cursul de schimb la zi al băncii emitente.

2. Prin transfer bancar

Poți plăti în lei direct în contul deschis la Libra Bank, pe numele S.C. ZECEBUCHETE S.R.L. Nu uita să menționezi și numărul de comandă pentru care virezi banii. Îl poți găsi în mailul de confirmare primit după plasarea comenzii online. Te rugăm ca după ce plătești prin transfer bancar, să ne trimiți o copie (scan/poză) după OP sau chitanța emisă de banca ta la adresa de email contact@zecebuchete.ro.

Atenție! Comanda ta va fi intra în stadiul de procesare numai după ce vom primi confirmarea plății.

Date necesare pentru transferul bancar:

Beneficiar: S.C. ZECEBUCHETE S.R.L. 
CUI: 41965424
Banca: Libra Bank 
IBAN: RO14BREL0002002204880100 
SWIFT/BIC: BRELROBUXXX